Select Page
elke leerling telt

 

 

 

Wat U van ons kan verwachten

Dreigt de Nederlandse taal “uit de mode” te raken bij uw leerlingen? Zorgen telefoontjes in de handen van uw leerlingen constant voor afleiding en een achteruitgang in taalgebruik?

Immers op de telefoontjes wordt er vaak alleen maar gesproken in afkortingen en straattaal.
Student Eloquent brengt middels advies, begeleiding en cursussen de schoonheid van de Nederlandse taal weer onder de aandacht van uw leerlingen.
Op een speelse wijze en met oog op hedendaagse trends onder de jeugd interesseren we leerlingen in het schrijven van correcte, mooie en vooral stoere Nederlandse teksten.

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

i

Taalcursussen

Wij bieden taalcursussen aan die het voor scholieren mogelijk maken om op een praktische wijze taalachterstanden weg te werken. Tevens vinden wij het van groot belang de scholieren belang en de schoonheid van taal in te inzien.
w

Advies

Wij adviseren en begeleiden scholieren met als doel een succesvolle en weloverwogen studiekeuze en loopbaan. De studiekeuze blijft toch een lastige beslissing voor velen en legt de basis voor de toekomst. Daarom is het van belang dat scholieren zowel individueel advies als begeleiding tot hun beschikking hebben.
l

Workshops

Wij bieden tevens workshops aan met betrekking tot taal, loopbaanoriëntatie, persoonlijke ontwikkeling. Academisch succes is ook afhankelijk van de ontwikkeling van het individu. Door workshops te geven, kunnen scholieren aan de slag met hun persoonlijke groei.

scholieren inspireren

Een doel zonder een plan is slechts een wens.
Inspireer scholieren!

%

van de middelbare scholieren leest een boek per maand

%

van de middelbare scholieren vindt nederlands lastig/kampt met een taalachterstand

gemiddelde cijfer eindexamen nederlands

%

ondervinden moeilijkheden met taal op de universiteit

de missie

“Als taal- en ontwikkelingscoach helpt Imane scholieren met het wegwerken van taalachterstanden, het zoeken van een richting en het voorbereiden op hun (studie)loopbaan.  Ze studeert Religiewetenschappen en Psychologie aan de VU en in haar vrije tijd houdt ze van lezen, schrijven en met anderen in gesprek gaan. Ze is altijd al veel bezig geweest met talen en het is een van haar passies.”

De taalachterstand bij middelbare scholieren is een enorm probleem en dit belemmert ook hun persoonlijke ontwikkeling. Leerlingen krijgen vaak niet genoeg aandacht, zijn zelden geïnteresseerd en weinig bezig met taal en de problemen blijven zich ophopen.

Een school vol eloquente studenten, die niet alleen weten hoe ze een boodschap moeten overbrengen, maar ook sterker in hun schoenen staan. Klinkt dat niet ideaal?

Veel leerlingen kampen met een gebrek aan taalvaardigheden, zelfvertrouwen, visie en motivatie. Ze dobberen rond in een meer van twijfels en onzekerheden. Wij zorgen ervoor dat ze een richting en een doel voor ogen hebben en zelf de controle over het roer weer grijpen.

Testimonials

“Wij hebben Imane als proofreader aangenomen voor een groot marketingproject om al onze online teksten na te kijken. Ze miste geen komma, punt of spatie; zo nauwkeurig in haar werk, en dan spreek ik nog niet eens over haar creativiteit en enorme talent om teksten inhoudelijk binnenstebuiten te keren om zo de mooiste en meest pakkende teksten te creëren.

Imane is een topper in haar vak en zal vast nog, zoals altijd, wat spelfouten moeten halen uit deze recensie. Alvast bedankt daarvoor, Imane!”

Hayat

“Imane is een fijne gesprekspartner. Met oprechte interesse en toewijding luistert zij naar je en heeft ze begrip voor waar jij in gelooft en voor gaat. Imane is iemand waar je altijd op kan rekenen en ze helpt je graag waar nodig; een ideale partner om mee samen te werken!”
Leona

plan een VRIJBLIJVEND adviesgesprek in.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.